Tzn co cie rozpierdolilo? To ze wogole robi i gre i ja wydadza? To ze podali date premiery i sugerowana cene? Czy to ze ja przesuneli na maj? czy to ze robia prezentacje? LOL
Ogolnie mam wrazenie ze z roku na rok wymagania co do gier spadaja.
Teraz wystarczy podac newsa z data premiery (i to przesunieta) a ludzie sikaja po nogawkach.
WTF?
Jedyne co narazie fajnego powiedzieli to to ze nie bedzie DRM.
BTW. Fail - gra juz przy premierze bedzie pocieta DLC (rozne DLC w roznych wydaniach regionalnych) a "kolekcjonerka" (w cudzyslowiu bo zajebista to kolekjonerka jak w samej Polsce bedzie 10k sztuk lol. No i ta gispowa glowa - rofl) bedzie miala - UWAGA! "unikalne DLC poprawiające statystyki w walce".
W sumie to SinglePlayer i walic to ale mi sie takie ciecie gry juz pol roku przed premiera nie podoba i juz. Do tego 7 kilo gadzetow na chuj komus potrzebnych.
Niech gre pokaza.
EDIT. A pokazali - szkoda tylko ze narazie nic nowego.
EDIT. No i koniec konferencji. Tony marketingowego bullshitu i pierdolenia o cenach, DLC, edycjach, kolekcjonerkach, monetkach, guziczkach, kartach, suundtrackach i innych pierdolach. Fajnie. Tylko gdzie tu dama gra.
/lol ogolnie w strone tej szopki.
Jesli nawet w kosztujacej 99PLN zwyklej edycji jest tyle shitu ze pewnie beda mieli trudnosc z zamknieciem pudelek to ciekawe ile jest "warta" sama gra? 50PLN? Pewnie gdzies z tyle. I tyle powinna kosztowac w dystrybucji elektronicznej bez tego calego stosu makulatury.