Isengrim napisał(a):
Biedny Mythic zrobił bardzo udanego DAoC, bogaty Mythic zrobił słabego WAR. Pieniądze potrafią namieszać w głowie, bo jak się ma kasy jak lodu, to jakby mniej skupia się człowiek nad dopracowaniem produktu - bo po co, z głodu nie umrze.
Nie wiem jaki jest ER, nie wiem czy to tylko kolejna "płatna beta", crap. Zobaczymy. Dla mnie liczy się, by była to udana przygrywka przed Falloutem, bo nie wierzę by Bethesda zrobiła dobre mmo,przynajmniej pod marką Fallout. Falaut robiony "by mutants for mutants" sprzeda się dobrze, a jeśli będzie trzymał formę to i spokojnie zarobi na siebie. A że studio z Bułgarii? Takie studia z Polski też potrafiły i potrafią się wykazać. Perpetuum robią Węgrzy, a EvE technicznie Islandczycy, WoT Białorusini - może im się bardziej chce?
jak maja kase to maja rozwinieta biurokracje
pewnie w chuj strategow accountow i ch wie czego i jak sie te ich stanowiska nazywaja i kazdy z nich ma tysiace pomyslow jak zrobic gre
a kazdy z nich z wielkim EGO
zaczynaja sie przepychanki miedzy dzialami
chodzeniem na kompromisy aby sie dycydentom podobalo (a tych jest wiecej niz ludzi robiacych gre)
i w ten oto sposob dostajemy gowno ktore zostalo stworzone w glowach holoty ktora w zyciu nie kiwnela palcem aby zrobic cos konkretnego a ktora potrafi tylko rzadzic i doradzac
osoby ktore powinno sie wyslac daleko na wschod wpierdolic do jakiegos lagru coby w dzien i w nocy kopaly uran