mkmiko napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=A0nqdbiy3bE to jest ten slynny SWTOR?
Owszem - prebeta z 2009 roku
mkmiko napisał(a):
Zawsze uważałem, że tworzenie MMO pod komercyjny sukces powinno uwzględniać możność zagrania w nią jak największej rzeszy graczy (tak jak zrobił Blizzard z WOW). Można owszem stawiać na mega wypas w stylu AOC Funcomu gdzie z data premiery połowa + chętnych miała kompy nie pozwalające na płynna grę - tylko nie wiem czy to dobre rozwiązanie jest ...
Akurat filmik, który zapodałeś imho ma mało wspólnego z realiami świata SW, chyba ze owe realia polegają na lataniu z dwoma latarkami. Znam te grę i sorry - jak dla mnie to produkt dla ślepych fanboyów SW. Będąc w kinie na III części nowej trylogii SW buchneliśmy w większej grupie śmiechem na widok skaczącego jody w finałowej walce z Palpatine. To tutaj przebiło yode na maxa. Kolo lata z dwiema odpalonymi latarkami trzymanymi z tyłu, wali błyskawicami na wszystkie strony świata, bez trudno w ułamku sekundy zmienia uderzeniem mocy TIE w kupe złomu.
No sorry chłopie - WTF???
Co to k.. jest.... bajka dla obślinionych US fanów??
W tej grze Lucasmani w pościgu za kasą przeszli granice kuriozum. Starczy obejrzeć film by przekonać się jak długo i ile wysiłku kosztowało yode zatrzymanie uderzenia platformy senackiej podczas walki z imperatorem, Ile energii i koncentracji wymagało zapodanie błyskawic w walce Imperatora z Windu a nawet w VI części podczas próby upieczenia Luka (na tyle koncentracji, że Vader zaskoczył imperatora i wrzucił go w przepaść). Co ty mi tu chłopie pokazujesz? Filmik gdzie kolo lata , skacze, miota setkami błyskawic nawet za siebie, jednocześnie wymachując 2 swordami i zatrzymuje przelatujące mysliwce zmieniając je w sterty gruzu? ROTFL
Gdyby takie cuda miał zawierać SWTOR to pierdoliłbym te grę. Chce produktu sensownego i w miare oddającego świat SW a nie wstawki rodem z Cartoon Network.