Scorp: Jak ja odchodzilem z UO to jeszcze dinozaury chodzily po ziemi
dopiero wchodzil 1 dodatek. Zamiast free byly emulatory typu fuse, a zamiast czepiania "bo ty grasz na osi, bo ty grasz na free" byly polemiki Holgiego i Carolqa na temat notoPK
Szkoda ze gro ludzi z tamtad juz nie ma
Carolq: Ja sie nie czepiam UO po prostu nie kazdy widzial EQ czy DAoC wiec staram sie z czegos wyjsc
Apropos postow uhm, nie to mialem na mysli... jest skromna roznica miedzy kontaktami community a zabawa w kazdy flam jaki sie widzi na drodze i wcale nie mialem community DAoC (mania przesladowcza?
). Buh, w high PvM w EQ strategia "Za stalinu i matuszke rosije (dla niewtajemniczonych, refer to Zerg)" by sie nie sprawdzila Um, how bout porzadna riscowa maszyna zaprogramowana lepiej niz niejedna sesja rpg? Nic, z przyjacielskim "Your gods have found you lacking" od emp Ssherenza
Ash: Dziekuje za ciekawe podejscie do sprawy
) Uhm po prostu kwestia gustu, moze tez podejscia, opinii z zewnatrz? Nie mnie o tym sadzic, prywatna sprawa kazdego co mysli
Ashton: Nie zauwazylem twojej bezstronnosci a raczej poklask dla tych co silniejszych we flamowaniu
Beast: Apropos mojej obiektywnosci, przejrzyj post do asha, uhm chyba sie nie wstydze wad EQ
(nothin's perfect) A tekst napisze po sesji
Nic, tyle ode mnie, jutro mam 1 egzamin w sesji, trzymajcie za mnie kciuki bo najblizszy tydzien, ehhh
Aha i sorry ze dlugo nie odpisywalem ale uhm nie mialem weny