Ashton:
"Rotfl. Ok, gralem w AO tylko kilka miesiecy . Mnie znow pociagnal sentyment do UO ... i wrocilem. Moze ta gra ____MI_____ sie nie podobala (raczej mnie znuzyla ... ). Ale takiej opinii jak Mark24 nikt nie moze wydac (ZE AO TO NAJLEPSZA GRA MMORPGA, I DZIERZY PALE W DLONI) , albo taka jak Twoja (ZE AO TO BEZNADZIEJNA GRA, BO 2 TYGODNIE NA FREE TRIALU GRALEM, I MNIE ZABILI :<<<) "
Trochę źle mnie zacytowałeś bo napisałem: "AO to najlepsza gra MMORPG w klimacie SF". Niestety, nie tylko ja mam takie zdanie, widać to po wątkach o super konkurencji NEOCRONIE, która 90% grającym znudziła sie po miesiącu gry.
A Beasta poprę, człowieku (Redrum) grałeś w AO przez 2 miechy? I co jaki miałeś lvl?, stoczyłeś bitwę o wieże?, widziałeś dungeony, widziałeś Camelot i Aztura?, widziałeś Torasque?, widziałeś cyborg campy?, walczyłeś chociażby z Trash Kingiem? Jak sądzę to doszedłeś do 30lvl, i zawzięcie tłukłeś leety na łące obok Rome (omni) lub obok Athen i to wszystko. Fakt nuda....
Aha, jestem beta testerem SWG - udało się. I powiem tyle - na dzisiaj szkoda czasu na tą grę. Chyba, że kogoś podnieca bileter (robot dobrze znany z sagi).... :/
Jak nic się nie zmieni to odpuszczam tytuł. Czekam na WoW