Targaryen napisał(a):
To normalne, że po włożeniu płytki i próbie instalacji gry Steam nadal wymusza ściąganie 5,7gb? Pierwszy raz coś instaluję przez Steam więc nie kumam o co chodzi, po cholerę tyle mi ściąga ze Steama skoro mam grę na płytce?
Tak, to normalne. Później dociągnie ci jeszcze 3 gb przed aktywacją.
No, ok - pograłem od 6 do 10 rano. Level 7 (prawie 8 ) nie wychodząc nawet z początkowych jaskiń pod twierdzą. Gra wciąga mimo iż grafika (moim zdaniem) mogła by jak na dzisiejsze czasy i możliwości techniczne być o niebo lepsza (zwłaszcza koszmarne tekstury kamieni i skał - w przybliżeniu oczy bolą). Niemniej jednak nie wpisuję tego na listę minusów bo o zaletach serii Elder Scrolls nie przemawiała grafika lecz możliwości dawane przez grę, otwarty świat i swoboda gracza. Tutaj wszystko bez zmian, Skyrim daje radę.
Ktoś się pytał o sztylety - nie brałem dualwielda ale wziąłem tego perka z x15 dmg - czadzik, one-shot kill przynajmniej na tych początkowych gościach. W ogóle skradanie FTW. Bardzo podoba mi się system skilli choć samo wybieranie umiejętności (interface drzewka) o kant dupy potłuc..
A, jeszcze pytanie ode mnie - nie wiecie może czy jest już gdzieś na sieci jakiś planer postaci - żeby było można przetestować jak rozłożyć punkty? Bo z tego co kojarzę to max lvl to 50 czyli ilość skill pointów ograniczona.. (i respeca zapewne nie ma).