Cytuj:
Co do reszty.. curve skilli nie wiem jaki jest ale ty na pewno wiesz skoro nie ma edytora i nie da sie tego sprawdzic...a level cap jest "soft" = 50 a "hard" = 70 albo 75. Nie jak wymaksujesz skille.
Sprawdzilem, jaki jest level cap. I konczy się on w tedy kiedy maksujesz wszystkie skile.
I maks to 81, ilosc perkow to 74.
Notabene daloby sie levelowac dalej ale nie ma juz wiecej skili do wymaxowania. Hardcap to pewnie 255, tak samo jak w Oblivionie.
Nie musisz maksowac perkami kazdego drzewka na full.
Po drugie najdrozszy spell to 660 magicka. Castuje sie koszmarnie dlugo i nie wiem kto by go chcial uzywac w walce ;p.
Slabszymy spellami bije sie poprostu dluzej, biegajac w kolko ot cala filozofia.
Warto troche dać w stamine zeby sprintu nagle nie zabraklo.
Jedyne co musze dokladniej sprawdzic to na którym leveluje capuje sie level scaling. Bo w tej chwili nie mam watpliwosci, ze jest hard cap na level scalingu i mozna go outlevelować.
Curve skili mozna latwo sprawdzic liczac ilosc kacji potrzebnych na kazdy level. No ale co ja tam wiem..
Ogólnie to tak. Mozesz sobie zrobic rozstrzelona postac i jest tylko kwestią cierpliwości zanim staniesz sie polbogiem.
No chyba, ze nie probojesz powerlevelowac no to faktycznie rozkladanie perkow ma znaczenie..