Dobra po kolei....
-Aenima-
Popsrostu nic mnie nie wqrvia jak pojscie na latwizne.
Po co ma pzegladac historie forum szukac w necie czytac strony jak wystarczy zlozyc topic. zero wysilku .
ciezko mi to powiedziec ale zgadzam sie z ni, sam musialem szukac wiele rzeczy sam i do wiekszosci rzeczy dojsc sam i tez nie lubie jak ktos chce isc na latwizne i ma pretensje do innych ze mu nie pomagaja...
<i>Lamer to osoba chwaląc się że coś umie i żę jest świetna pod tym względem, a nie osoba która nie wie gdzie szukać. <b>Jeśli nie znasz znaczenia pewnych słow to zajmij się studiowania słownika <h1>LAMERZE</h1</b></i>
hmm najpierw zalecil bym przestudiowac faq forum haxorze..
napewno lepiej od ciebie, a to na temat lamerstwa to jest z wielu textów w cd-action i innych fachowych pismach.
rany ferdek wywal goscia, jeszcze kilku takich tutaj sie pokaze i po forum bedzie
a tak na serio to przyznac sie kto sobie robi jaja?
Jeśli chodzi o wątpliwą wyższość to nie chodzi mi o wykonanie (grafa, muza)
tylko o fabule i grywalnosc, ktora nie zadko jest lepsza.
teraz to juz blagam: ferdek wywal goooooo.....
[i]Znowu wtrace sie do rozmowy.
Pierwsza sprawa dziekuje za wyjasnienie i odpowiedz na moje pytanie.
Druga, powiem tak, zalosne dwoch gosci stara sie dowartosciowawac udowadniajac wyszosc jeden nad drugim, i po co ? Obaj wiecie ze to do niczego nie doprowadzi, a po za tym z tego co piszecie nic nie wynika nie mowicie ani interesujacych zeczy ani zabawnych. Chcecie sie pobrzucac blotem wymiencie sie gg albo mejlem po co zasmiecac borda?[i]
umm ty sie dziwisz aenimie ? gosc go wyraznie prowokuje