Huragan napisał(a):
Padnijcie na kolana przed skosnymi. Nie ma sie co oszukiwac, ale zachodni producenci gier wypalili sie z pomyslami i robia jedynie nieudolne klony wowa...... natomiast azjaci wprowadza next-gen mmo.
hmmm nie wiem może do 3 razy sztuka z Failcomem. Ostanio skonczyla sie tajemnica po testch w ktorych brały udział najwieksze czasopisma i serwis. Bo albo AoC ich nauczylo co nie co albo niech koreanczyki biora i wykupia ludzi odpowiedzialnych za pomysly Funcoma
"The Secret World ustanawia nowe standardy doskonałości w grze i porwie rzesze fanów na całym świecie ..." - MMORPG.com
"Ludzie Funcomu musieli mnie odciągać kopiącego i krzyczącego". - PC Gamer US
"Gra jest ambitna i oferuje poziom wolności, spotykanych w nielicznych MMO do tej pory". - G4TV.com
"Jestem podekscytowany The Secret World bo to ekscytująca gra. Jest świeżość i śmiałość w najnowszym dziele Funcomu..." - Destructoid
"The Secret World ma niesamowity potencjał, wygląda fantastycznie, gra się naprawdę dobrze, i aż mnie korciło żeby znowu zagrać. Inne gry MMO wydają się obecnie zupełnie nijakie". - Massively
"... bez wątpienia jedno z najbardziej wyróżniających się MMO ostatnich dziesięciu lat". - VideoGamer.com
"Jestem bardzo szczęśliwy mogąc powiedzieć, że moje oczekiwania zostały spełnione. Nawet przekroczone". - ZAM.com
"Nie jestem fanem MMO, ale bogata historia The Secret World, a także unikalny system umiejętności, wciągnął mnie po paru godzinach". - The Escapist
"The Secret World wygląda bardzo obiecująco jeśli chodzi o historię, scenerię i mechanikę, i niesamowicie cieszyła nas każda chwila spędzona w grze". - GamesRadar
"The Secret World jest nowatorski, świeży, a nawet zabawny". - GameSpy