Narazie gralem malo, bo raptem wczoraj zainstalowalem i troche powalczylem przed spaniem.
Wczesniej w zadnego maxa nie gralem, wiec brak mi odnosnikow do poprzednich czesci.
Wiem ze jest wypas i tyle
Odpalilem story mode i czuje sie jak w filmie sensacyjnym. Impreza, glowny bohater, mala jatka i ja w tym wszystkim jako ochroniarz.
Wstawki z buletami ktore rozkurwiaja goscia sa przepyszne, a dodatkowo sam mozesz klikac kiedy chcesz obejrzec
Moment w ktorym gosc dostaje prosto w heada na zwolnionym tempie po prostu rozwalil mi kopare
Potem jeszcze kilka kulek ktore widac jak wbijaja sie w cialo i krew ktora bryzga, a jako wisienka na torcie to to ze jak kogos trafiasz, to rece i nogi odrzuca jakbys naprawde goscia trafil. Full profi jesli o mnie chodzi
Graficznie sie nie wypowiadam, z uwagi ze przestawilem kilka rzeczy na low ( pc stary, chce mu dac oddychac
Grywalnosc - bomba. Jakbys uczestniczyl w filmie
Mam "uzywana" wersje, ale chyba dzisiaj przejde sie do sklepu i zakupie. Bo jak na tyle co pogralem, to naprawde wypasik
PS2. Klucze po 60 zl na allegro
PS. Tylko ten problem z zdwiekiem u mnie .... chyba pozycze jakas muzyczna od kogos, bo moze moja wbudowana sie "konfliktuje"