Kabraxis czy ty jestes jakims retartedem? pare postow wczesniej, ze ms wypusil sprzet dobry o ile nie bardzo dobry. a to gowno prawda.
hm jakby ci to powiedziec. pokaz mi gre zrobiona tylko na x360 i porownaj z gra zrobiona tylko na ps3.
ah ps3 ma cell'a, ktory obiektywnie ma moc obliczeniowa pare razy wieksza od ms'a zloma, i JESLI devsi beda chcieli to wykorzystac, to x360 polegnie bez walki na dobra sprawa. co w sumie juz w tej chwili widac patrzac na to, ze x360 ma juz 3 lata i NIC sie nie zmienia jesli chodzi o jakosc grafiki w grach. w ps3 jest jak w ps2.
porownalem ci juz dawno online, menu, pady porownal ktos inny, do setki rzeczy dojdziemy niedlugo.
w skrocie - x360 jest TANIA domowa konsola. ma stary naped dvd, ktory MOZE za rok-dwa byc juz tak jak naped cd (przyklad lost odyssey - 4dvd), srednio wygodny pad (ale i tak o niebo lepszy od pierwszego xboxa), brak wifi, platny tryb online, malo przejrzyste menu, beznadziejny support online w Polsce i Europie (dema, dodatki).
JEST BRZYDKI ;-p psuje sie.
z plusow? jest tani, dostepny, mozna uzywac 'triali', ma dziesiatki gier, nawet w wersji podstawowej jest w stanie zapewnic fun na przyzwoitym poziomie.
ps3? wolny naped br (ale jest i filmy smigaja), zajebisty pad, fajne menu (tak mialem psp wczesniej i dlatego mi sie podoba), ma zajebisty design, darmowego multiplayera, nie mialem mozliwosci przetestowania streamowania ps3 -> psp ale jesli dziala to to jest zajebisty feature, ps3 eye, wifi.
jest drogi pierunsko, cena nie spadnie, nie ma 'triali' jeszcze, nie wszystkie gry sa zajebiste, brakuje jrpg.
zadna konsola mi sie nie popsula odkad je zaczalem posiadac (ps1).
moze potrafie o nie dbac, albo mam farta? nie wiem.
CHCIALEM pograc w ME na x360 wiec go kupilem.
CHCE pograc w mgs'a, valkyrie, white knights na ps3 wiec je kupilem.
baj baj ;p
Asmax i Ojciec to naprawde nie nasz problem, ze jestescie juz starzy i nie chce wam sie grac, nie mozecie znalezc ciekawej gry dla siebie.
Asmax nie wiem o co ci chodzi bo ja mam naprawde czas na wszystko
lubie grac wiec szukam 'czegos' co mi to umozliwia. tak samo jak lubie czytac ksiazki, ogladac filmy, pic dobra whisky, gotowac dla znajomych.
jesli ty chciales konsole do nolifowania to sorry ale moze dobrze, ze ja sprzedales
![:-)](./images/smilies/icon_smile.gif)