Wez sobie postac z teleportem - gap closerem - 3/4 postaci takie ma i masz z glowy spam fireballi. Sub-Zero rob wslizga bo moze przelecisz pod projectile albo po prostu zamrozenie - ty dostaniesz projectilem a koles jest zamrozony i wystawiony na punishment.
Albo wez sobie shangtsunga i sam jedziesz dolne fireballe chainowane - najbardziej wkurwiajaca spamem postac w tej grze to wlasnie shang-tsung. Albo wez sobie Jade - ona ma speciala takiego ze projectile przez nia przelatuja - najlepsza postac na punish spamerow fireballi.
Bardzo fajnie sie karze kmiotkow robiac 'zielone miganko' + Xray, ktory u Jade leci na cala odleglosc ekranu prawie.
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale ogolnie podstawa to NAPIERAC non stop i nie dopuszczac do poswtania dystansu miedzy postaciami - kolesia spamujacego fireballe pokonasz pewnie najprostszymi kombinacjami A,A,B itd... albo spamem podcinki bo 'prosy' nawet nie widza o czms takim jak dolny blok.
MK to gra, ktora promuje bezposredni atak a nie stanie po drugiej stronie ekranu - dlatego masz min. dmg przez blok.
A teraz idz cwicz padawanie
A ty wodny szpecu od kolejnego gatunku po pograniu w jedna gre - ogarnij sie bo przez twoje pierdolenie ktos sobie pomysli jeszcze ze SF4, jest bijatyka slaba a jest wrecz przeciwnie. I jestem na 100% pewny ze w tego SFxT nawet nie grales. Nie musisz zaprzeczac - ja wiem ze nie grales - poporstu chcesz zgrywac szpeca. Nie wychodzi ci. PIszesz truizmy i banaly wyczytane pewnie na jakims Gry-online tak wiec prosze cie - nie obnizaj poziomu merytorycznego tematu. Dzieki.
BTW. Super Street Fighter 4 Arcade Edition wyszedl na PC w lipcu 2011 roku, czyli 2 lata temu - rzeczywiscie spamuja pazerne kurwy tymi wersjami na maxa.
I bardzo dobrze ze sie ludzie nabiora bo bijatyki (zwlascza na PC) trzeba supprotowac bo caly czas jako gatunek maja sie nie za dobrze i uwierz mi - kazda duza premiera moze byc ostatnia premiera. A 5 nowych postaci tchnie troche swiezosci do przyszlorocznego EVO.
PS. Skrotow sie nie wklada w cudzyslow, tytulow gier zreszta tez. Naucz sie pisac.