W tym i przyszłym miesiącu, ba nawet w roku jest o wiele więcej sensownych okazji do wydania pieniędzy. Na szczęście beta teraz jest dla wszystkich i ją przedłużyli także każdy może przetestować to coś.
A ja pogralem troche dluzej niz 5 sekund i teraz troche pozytywnie. imo gra fajniejsza niz BF jednak. Ale troszke laguje i nie tylko mnie. Im dluzej pogralem tym latwiej bylo mi olewac miniony i napierdalac graczy. I jest do tego tez perk minnion detector. Taka jedna mapa, z wieloma budynkami + shot gun + boost speed = rzeznia niewiniątek, bardzo fajnie i dynamicznie mozna wtedy pograc. Jednak sporo z tym movementem mozna wyczyniac, a gra jest nawet troche twitchy. A smart pistol jest jednak denerwujacy.
No i ja przywoluje titana i daje na guard/fallow mode.
Poczekam az ujawnia wiecej gamemodes, 70 zl moze bym dal, ale nie wiem jaki plan maja odnosnie premium/dlc itp shitow.
Ja na EU West to w ogole czesto nie moglem sie polaczyc. ale ping byl w okolicy 55ms. Po przelaczeniu na EU North laczy sie od razu, ping ok 65ms.
Szukasz gościa do zrobienia łazienki to przeglądasz jego papiery mistrzowskie czy (..) ewentualnie... bierzesz go z polecenia? Nie ważne że inna skala ale tak to działa, taki misiewicz mógłby się okazać większym fachowcem niż richard od noszenia teczek.
The long awaited First Person Shooter that started it all, just months after the 20th Doom Classic Anniversary, Doom 4 closed beta will be available with a pre-order of another one of id id software upcoming titles, Wolfenstein: The New Order. An action packed, visually stunning and gorey trailer was released, combined with a cheerful 1960's German tune in the background.
The release dates are as follows: United States of America May 20, Australia May 22, Europe May 23. It will be available across multiple platforms, including PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 and PC. According to Matt Grandstaff, Global Community Lead, Bethesda Softworks, "The game offers a deep narrative packed with action, adventure and first-person combat rendered in stunning detail with id Software’s id Tech 5 engine". But now more about Doom 4, now called just "Doom". The game has been in development for 6 years now, facing numerous changes and some hindrances regarding the art style and spirit that the game should evoke. Pete Hines, then Bethesda marketing boss mentioned that the game "did not exhibit the quality and excitement that id and Bethesda intend to deliver and that Doom fans worldwide expect, As a result, id refocused its efforts on a new version of Doom 4 that promises to meet the very high expectations everyone has for this game and this franchise. When we're ready to talk about the Doom 4 id is making, we will let folks know."
A lot of information is still hidden behind the veil of secrecy, there is no approximate Beta release date either. The FAQ link is listed below. The 18+ requirements indicates guts splattered on the wall and that true bloody grimy feel that doom should deliver. Beta codes will come enclosed with your boxed copy of Wolfenstein: TNO, you will be able to redeem the code, although the beta beings later on a yet-to-be announced date. Date will be announced on the provided email.
Buy one shitty console game to access beta of another shitty console game. Thanks Bethesda, maker of good gamer games. heh, cos w tym jest... ale akurat ten nowy wolfentein na filmikach fajnie wyglada, chyba, ze to sentyment ;p
zobaczymy co wyjdzie z tego wolfa - mimo prób pompowania hype na nowe podejście odnośnie storyline nie jestem jakoś przekonany po tym trailerze, mam nadzieję, że cod-owość kampani nie będzie przeszkadzać w napierdalaniu, chociaż pewnie są to tylko pobożne życzenia
problem z oddawaniem franchise id softu w ręce innych firm jest podstawowy - inne firmy nie robią leveli np tak :
mimo tego, że rage miał wiele chybionych pomysłów, duża część tych większych leveli (w finalnej wersji przechodziło się dead city w jakieś 40 minut) była zwyczajnie zajebista i dawała dokładnie to czego oczekuję po ich grach, te wszystkie próby 'odtwarzania' przez inne firmy jak w poprzednim wolfie czy q4 kończyły się zwyczajnie żałośnie - tzn dostawaliśmy singla klasy b- z naklejką sequela klasyków, lepiej zagrać sobie w bulletstorm albo painkillera TBH
(tudzież odpalić d3 z jakimiś hardcore modami, albo przeboleć chybione fragmenty rage)
Sprawdziłem przed chwilą i taka biedniejsza wersja ps2, graficznie się spóźnili z tym o 10 lat. Chyba tylko dla fanatyków uniwersum. Wracam do ins2. ;>
Sprawdziłem przed chwilą i taka biedniejsza wersja ps2, graficznie się spóźnili z tym o 10 lat. Chyba tylko dla fanatyków uniwersum. Wracam do ins2. ;>
Ale o czym Ty w ogóle piszesz? I co to za porównanie do PS2? RenegadeX pierwotnie był modem do UT3, teraz jest "samodzielną grą" hulającą pod UDK, tworzoną przez grupę modderów a nie mega korporację z setkami milionów dolców na produkcję :/ Jezu...