Highlander napisał(a):
lolz, bynajmniej nie chce by bf3 byl jak ro2, tylko, żeby był bardziej jak bf2. Ro2 to gra bardzo specyficzna, malo pod publike, wiec nie ma takiego zainteresowania. Zapowiadali "osom" mega niewiadomo co, a nic takiego nie widze, inni podobnie. Zreszta co, "wszystkim" sie podoba to mi tez musi? Ło jaaa unlocki, o ja pierdole, nowe czapki ;d I sry przestancie pierdolic o ro2 jak nawet gry nie macie, tu nie ma co porownywac.
Co do bety bf3, nie jest tak, że poziom destrukcji w becie jest mniejszy? A full bedzie w retailu? Przynajmniej taka plotke slyszalem.
Gra na puby by wyjebac po miesiacu? :< Czy ktos juz fruwal?
Może nie ma mega rewolucji, ale gra się bardzo fajnie i mi to wystarczy. ;> Jest masowy rozpierdol, piękna grafika, fajny gameplay, dobrze, że chociaż to, bo w czasie obecnych gniotów ciężko jakimś tytułem przyciągnąć uwagę. A jak ktoś czeka na rewolucję to sobie poczeka, może do śmierci. ;>
Akurat w ro2 grałem z użyczonego konta i jak na "only-pc" zapowiadany tytuł to wygląda i chodzi jak nędznej jakości port z konsoli.
Gadajcie co chcecie, hejtujcie, ale pewniakiem bf3 będzie mega popularny, nie wiem czy nie bardziej niż bc2. Wiadomo, że nie każdemu dogodzi, ale i tak 3/4 os będzie się bawiła wyśmienicie.