https://www.youtube.com/watch?v=-02htquamzgBardzo fajna audycja, dotycząca testów Wiedźmina 3 na zamkniętym pokazie.
Wyraźnie gość zaznacza, że wersja PC - nr 1, PS4 - naprawdę solidne nr 2, niestety xone...słabe 3.
Dla przehajpowanych zdunów polecam posłuchać fragment od 3:28. Przykro mi.
@typek na A(jakoś tam), ten od bólu dupska...
Nie, nie mam. Jakbyś przyjacielu drogi poczytał wcześniej co było pisane, to byś zrozumiał ideę, że naprawdę mam to w głębokim poszanowaniu ile Ty wyciągniesz klatek w grze. Jak dla mnie osobiście, to możesz i mieć 200+. Wszystko sprowadza się do tego, że Wiedźmin na konsoli PS4 będzie wyglądał (przynajmniej dla mnie) bardzo przyzwoicie i wystarczająco, żeby cieszyć moje oczy. Fabularnie wiadomo...tutaj różnic nie będzie.
Naprawdę opanujcie się z wydawaniem kilku tysi i modernizacjami waszych komputerków dla jednej gry. Może to skończyć się bólem dupska właśnie, kiedy gra nie spełni waszych oczekiwań (ultra, stabil 60fps, 1080p itd.). Już nie wspomnę o tym, że może okazać się fabularnie zjebaną (wątpię, ale różnie bywa). I zostaniecie z solidnym klockiem za niezłe pieniądze (niektórzy to już nawet dwie karty graficzne kupują), żeby odpalać na nim strategie, mmosy tudzież inne rpgi z rodem kickstaretra.