Mendol napisał(a):
no chodzi. a 1080 chodzi? nie chodzi.
(btw. kupisz w polsce laptopa z atomem za 200 dolarow?)
poza tym rozmawiamy o konsolach
naped hddvd do x360 kosztowal 100 dolarow co wyrownywalo cene ps3.
x360 przegral te batalie, jest zdecydowanie tanszy ale pod tym wzgledem ubozszy. dla mnie tak to wyglada.
i jesli od 299 euro odejmiemy 63 dolary to cena ps3 nie jest juz taka straszna.
na x360 czekam na MA2 z niecierpliwoscia. po fable2 obawiam sie troche tego co zrobia w fable3 ale mam nadzieje, ze tym razem bedzie lepiej.
jedyne czego sie obawiam, to to, ze znowu bardziej bedzie sie oplacalo kupic ma na pc...
Chodzi, ale czy zadowalająco? - nowa platforma ION będzie miała hardwareowe wsparcie dla 1080p, i właśnie na nią czekam
jak kupowałem xboxa to kupowałem konsole do gier, a nie odtwarzacz wideo, kostkarkę, mini lodówkę, pralkę, a jak się później okazuje na co po niektórych fanboyach ps3 dmuchaną lalę
absolutnie totalnie zwisa mi odtwarzanie filmów w full-hd z jakichkolwiek płyt, skoro i tak z żadnych mediów przenośnych poza kartami SDhc nie korzystam, nastała taka epoka że lepiej jest sobie kupić 1tb hdd na usb jak nagrywarkę blu-ray i bawić się jak ta menda w nagrywanie sobie 20 płyt, które nie dość że 'jednorazowe' to do tego ich koszt jest równy w/w hdd.
Srsly niektórych ludzi nie za bardzo rozumiem, ta, fajnie jest mieć oryginalny film czy coś, przejść się do wypożyczalni i sobie go pożyczyć... ale nie wiem czy niektórzy nie zauważyli przypadkiem że żyjemy w takich czasach że nie trzeba ruszać dupy z domu tylko wypożyczyć sobie film z wirtualnej wypożyczalni który w jakości 1080p w ciągu 3-4h będzie się już znajdował na moim dysku i to taniej niż miał bym zsumować koszt benzyny na dojazd do wypożyczalni, samego wypożyczenia jak i mojego zmarnowanego czasu.
Dla mnie obecność blu-ray'a w ps3 nie jest żadnym atutem który wywyższa tą konsolę nad innymi, konsola ma być do grania a nie do pierdolenia, a podniecanie się 'dodatkowymi funkcjami' jest totalnie bez sensu. W końcu jak coś jest od wszystkiego to zarazem jest od niczego i to sony pokazał już pierwszym ps3 jak i psp.