Tor-Bled-Nam napisał(a):
No co ty, Zabolkowi odpisuje dyrektor, bo wie ze to istotny klient. I nie rzuca slow na wiatr.
No no, tak jak bierzesz kredyt w banku i dostajesz podziękowania od samego dyrektora, szkoda że podpis jest skanowany ;P, ale większość ludzi się na takie bzdety nabiera.
W moim odczuciu, jako gracz który bardzo często kupuje oryginalne gry, CDPR dał kompletnie ciała z premierą i wszelkimi problemami wiedźmina. Niestety ale to jest ogromny minus, bo są tak młodą firmą i zespołem, że nie mogą sobie pozwolić na takie wtopy.
Było nawet porównanie do Blizzarda w pewnym momencie. No ale było to porównanie współgrające z odczuciami Aktu 1 i zbieraniem szczęki pod względem graficznym lasu. Po kilku dniach od tego momentu, niestety ale przejrzałem na oczy i Wiedźmin był grą fajną od strony grania, od strony technicznej to był fail nad failami i dalej jest. A brak oficjalnego forum na stronie CDPR to już w ogóle jest kompletna klapa. Minął już ponad tydzień od oficjalnej premiery a dalej go nie ma! nie wspominam o tych cholernych problemach z DLC i zarejestrowaniem gry. A koszulki noszę Atlantica, a nie jakieś badziewie z Chin z logiem Wiedźmina.
Niestety ale przeznaczę ją tylko na rowerek i to nawet nie na 100% bo nie wiem czy będzie w 100% bawełniana.