Oyci3C napisał(a):
No widać albo sam jedziesz na cheatach albo masz coś z głową.
Nie znam drugiej tak obleganej przez cheaterków gry (poza DayZ mod może) jak Rust.
Oczywiście taki fps pro player jak gosugamer wie pewnie lepiej lelele.
Dla Ciebie cheaterem jest każdy kto lepiej od ciebie strzela, czyli jakieś 90% populacji ludzkiej.
Cytuj:
no ale co ty chcesz do serva ojca? wlasnie chyba jako jedyny byl robiony z sensem a cheaty byly banowane. gralem teraz na polskim servie swiezo po wipe i niestety nawet ludzie z info ze maja bana wlazili na server a admin nic (jest na to jakis cheat tez lol) nie wiem na jakim servie ty grasz ale moze jak gra u ciebie 5 osob to czity nie wlaza bo po co;/
No kulą płot, mi przecież zarzucali, że gram w zergu, więc 5 osób to prędzej pół naszego teamu, niż server na którym gramy.
![:]](./images/smilies/icon_har1.gif)
Nie wiem, może teraz ostatnio coś się tak popsuło, jak zapowiedzieli, że ta wersja Rusta "legacy" nie będzie już paczowana - to by miało sens.
Albo po prostu histeryzujesz i taka sytuacja, że definitywnie cheater obrobił Ci chałupę zdarzyła Ci się pierwszy raz? Bo raz to mi się też coś takiego przytrafiło, ale akurat był serwer z ogarniętym adminem - koleś dostał bana, a ponieważ poza naszą ekipą ucierpiały jeszcze 5,6 innych, to był rollback.
I jeszcze PW od Highlandera, w obronie swojego "dobrego" imienia na forum:
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
:D:D
Cytuj:
nie wiem na chuj mnie wymieniles.
a napisalem tylko dlatego, bo sie vilhelm powolal sie na moj bardzo stary post.
perfect