Yarrow napisał(a):
... czyli w doslownym tlumaczeniu "w zyci mamy ze posiadasz cd-key"
ja wiedzmina kupilem na geamecodes, dostalem klucz z nielimitowana iloscia uzyc i ktywacji na nielimitowanej ilosci kompow, wiec nawet gdyby sprawdzilo sie to co mowisz to, jakikolwiek tluk garmazeryjny, posiadajacy taki klucz udostepni go publicznie gdziekolwiek, udostepni "legalna" kopie gry wszystkim.
imo bardzo zla polityka, w tydzien po premierze
Zła polityka?! Ehh jak wezmiesz klucz z neta udostepniony przez kogoś to i tam to bedzie piracka gra. Nie ważne ,że z orgynialnym cd-key.
Prosze cię , powiedz mi po co kupiłeś oryginał? Dlatego, że zrobili zajebistą gre i warto za nią zapłacić może?
Bo niezaleznie od tego czy zostawili by drm czy nie i tak bez zadnego problemu mozna sobie pirata sciagnac z wszystkimi dlc. I cdp o tym przecież wie.
Usuniecie drm jest świetnym posunięciem , imho ukłonem w strone graczy tych co kupili lub kupią orygniał. Polepsza to performance gry i usuwa problemy. Nie wspominając, że syfiastego drm-a nie bedziesz musial mieć na kompie.
Imo zajebiste zachowanie ze strony cdprojekt. Z mojej strony wielki szacun dla cdp.