WTF? co to ma w ogóle być? mi się wydaje, że to jest totalny low level details albo jakieś wiekowe konsole, przecież to na nexusie 5 moim odpalę z tego filmiku.
WTF? co to ma w ogóle być? mi się wydaje, że to jest totalny low level details albo jakieś wiekowe konsole, przecież to na nexusie 5 moim odpalę z tego filmiku.
Przeszedłem nowego Thiefa. Ludzie co pisałi fabułe powinni za jaja powiesić i zerżnąć porządnie w dupsko i tyle.
Dla tych co nie boją się spoilerów poniżej napisałem o co mi chodzi:
Spoiler:
Thief 3 kończy się tym jak garret przyłapał młodą dziewczynę(tak jak on został kiedyś przyłapany. W thief 4 mamy młodą dziewczynę i jest nią Erin. Ok, w TDS nie było podanego jej imienia ale niby nadal gramy garretem i jest młoda dziewczyna która wydaje się być wyszkolona przez nas i znana od dawien dawna. No pasuje jak ulał. Z drugiej strony w pewnej misji znajdujemy ruiny biblioteki keepersów z TDS i młotkowych też już nie ma - przepadli pewnie kilka wieków temu. Czyli nie ma chuja, gra dzieje się w zajebiście odległej przyszłości. Dodatkowo za tym, że ten garret to nie ten stary garret przemawia to, że ten nowy gender garret nie ma mechanicznego oka. Z tego co skumałem to zostaliśmyh złapani razem z Erin podczas tej misji i razem z nią kisiliśmy się w asylum i właśnie tam nasze oko zostało ulepszone primalem - to jest jedna wersja. W pewnym momencie Thief-taker general mówi coś w stylu "your eye, you, you was there..." - odnosi się to do pobytu garreta w asylum gdy przeprowadzali na nim eskperymenty. Wtedy jednak nie wiedzieli, że to jest "garret" tylko pewnie jakiś tam złodziej. Z drugiej strony oko mogło się zmienić również podczas tego jak próbowaliśmy uratować Erin gdy spadał. Jeszcze większe jaja są wtedy, gdy w asylum znajdziemy uwaga... mechaniczne oko. I wtedy dopiero połączyłem sobie wszystko w całość razem ze znalezionymi podczas drugiego przejścia notatkami. W pewnym momencie stary garret został złapany i osadzony w asylum, gdzie ukrył obraz, monety oraz podczas jednej z prób ucieczki również mechaniczne oko. Nie jest powiedziane czy zmarł czy też nie. Być może ta królowa żebraków maczała w tym palce ale tego już nie kumam i nie wiem czy mam siły to rozkminiać.
Thief jest beznadziejny i oprocz oprawy audiowizualnej ktora jest ok nie oferuje absolutnie nic. Kupilem pogralem i sprzedalem. AI przeciwnikow mnie zmasakrowalo, juz w CoDach potrafili zachowywac sie inteligentniej. Dodajac do tego specetowione uproszczenie rozgrywki dla noskilli i mamy caloksztalt. Imho gdyby nie oprawa graficzna to tytul stanalby w szranki z tym polskim bombermanem walczac o miano najgorszej gry na PS4.
Dodajac do tego specetowione uproszczenie rozgrywki dla noskilli i mamy caloksztalt.
Agree, do Thiefa 2 na Ps2 nie ma nawet startu :/
_________________ Once upon a time games was fun and too quickly became about winning, being the best or leveling up to get sick loot. Screw that... it is the time to have fun. - Day9
Eeee tam. Czekam na, to co zrobi Chris Taylor pod egidą WarGaming.
Licze na Total Annihilation 2. WarGaming ma wszystko co trzeba zeby go zrobic. Chrisa i prawa do marki.
_________________ viewtopic.php?t=6093 PODPISY: banery, sig'i, podpisy muszą zgadzac sie tematycznie z profilem forum, nie mogą być animowane, nie mogą przekraczac wielkości 100KB i wymiarow 90 (wysokość) x 400 (szerokosc).
Niestety nie. No ale po co by WarGaming kupował w tym samym czasie GPG i Total Annihilation ?
_________________ viewtopic.php?t=6093 PODPISY: banery, sig'i, podpisy muszą zgadzac sie tematycznie z profilem forum, nie mogą być animowane, nie mogą przekraczac wielkości 100KB i wymiarow 90 (wysokość) x 400 (szerokosc).
No i wszystko jasne - WatchDogs pokazywane w maju 2012 było wersją z PC. W tej wersji oświetlenie, efekty cząsteczkowe i cała reszta ma stać na o wiele wyższym poziomie. Niestety devsi nie było w stanie "okiełznać" mocy PS4 co zresztą nie dziwi bo nie tylko Ubi ma z tym problemy. To co pokazywali teraz to jest wersja na next geny(hihi, konsolowcy w dupe ruchani). Bliżej premiery ma być pokazany gameplay w dobrej rozdzielczości z PC - tak obiecali kolesie z Ubi(konkretnie to Jonathan Morin obiecał a on jest producentem gry). Także wszystko dla PC w normie, tylko nowe konsole póki co failują .