Sobtainer napisał(a):
A tak w ogóle, to daje sobie głowę uciąć że dodadzą nową rasę. Nie za 2 miesiące, tylko za powiedźmy rok.
tia, tez mi tak sie wydaje. chcesz miec nastepna rase? kup kolejna czesc za 200zl. mimo wszystko lepsze to niz np. dodatkowe jednostki odblokowywane w obecnych rasach lub inne, podobne wypaczenie rozgrywki mp.
a z sc2 jestem bardzo zadowolony. w jedynke nie gralem, ale w ta czesc mam zamiar przysiasc na dluuuzej.
i tak jak ktos wspomnial: grafika slaba, ale jak sie zastanowic to o w3 mowiono to samo, d2 afair tez. wymagania sa, niestety, wysokie w przeciwienstwie do innych gier blizzarda. mam naprawde mocnego kompa (rig@xfire) i w ultra, przy zoomie, potrafi spasc do 20-25 fps.
lipa, bo nie mam zadnego wygladzania z poziomu sterownikow - gram wiec bez AA.
mam porownanie z nowym anno i graficznie&wydajnosciowo starcraft lezy i kwiczy. najbardziej rozczarowuje wlasnie slaba wydajnosc, ale na low detalach ruszy praktycznie na kompach z drewna afaik.
odswiezony gameplay z nowymi opcjami to zdecydowanie najlepsze co mogli zrobic, bo w koncu gra byla swietna - ponad 10 lat i caly czas bardzo aktywne community? nice.
za to cena jest wrecz odpychajaca. bedzie malo nowych graczy, szczegolnie na poczatku, ze wzgledu na chora cene... i jeszcze rozbicie gry na 3 czesci. heh, lame.