embe napisał(a):
Akurat WURM i to co pisałem w poście nie ma nic wspólnego, nie wspominałem o niszowych grach tylko o tych co maja duże community.
High ty piszesz tak dużo postów że w każdym temacie jesteś, więc nie dziw się że widać i tym razem słomiany zapał, a w dodatku na pirackim serwerze gównianego wow-a, jak dla mnie to lol, juz lepiej grac z tymi dzieciakami w archeage, przynajmniej coś nowego.
Dla Ciebie teraz gowniany wow a dla ludzi ktorzy nie grali wczesniej gowniana moze byc co najwyzej grafika (ofc mowie o pirackiej vanilli), to ze wiekszosci sie przejadlo nie oznacza ze jest gowniane. Serwer sie rozwija, bugi sa naprawiane, gra masa ludzi. Nawet jezeli community jest mniejsze to ludzi przybywa, nie wiem czy te same cechy mozna przypisac grom takim jak rift, dfo czy innym wynalazkom. Ludzie po prostu lubia vanilla wow.
Oczywiscie dla kogos takiego jak ja (zaczalem grac pod koniec vanilli) jest to rzecz wtorna, ale za free i jak wchodze na serwer to nie musze szukac pol godziny drugiego czlowieka albo wkurwiac sie bo deweloperzy maja juz na gre wyrabane.
Zreszta sam sie kiedys nim zachwycales.
Sam teraz malo gram bo odswiezam Wiedzmina I ale bez przesady.