mrynar napisał(a):
LOTRO dalej jest zajebiste. Byc moze ZLY KONCERN naciska na wyciaganie wiekszej kasy z item shopu, tego nie wiem, bo majac life time raczej nie mam potrzeby kupowania czegokolwiek.
Nie jest. Jak Lotro weszło na steam to ściągnałem ponownie. Zrobiłem mini.
Pogadałem z graczami, przejrzałem sklepik, zobaczyłem multum małych zmian na -, wczoraj zobaczyłem bling-bling manekiny w grze w kilku miasteczkach ze strojami ze sklepu (klik na manekin przenosi do sklepiku i kupna stroju) np. stroju pirata. Jakaś parodia.
Sceneria i muzyka dalej jest zajebista jak była.
Z tym, że dla mnie samo to to za mało. Problem w tym, że mi sklep rozjebał imersje całkowicie, a tymi paroma dniami gry tylko się przekonałem, że jest go coraz więcej wszędzie.
Lotro tym się przybliżyło do WoW-a, że jest olbrzymi nacisk na instancje zarówno normalne dunegony jak i skirmishe. Piedyliardy tokenów, auto-teleportacja do dungów i z nich, LFG (po globlallff patrząc jednak średnio używany chyba). Sama gra się też bardziej 'świeci i błyszczy' niż kiedyś.
Dla mnie już nie warto. Może jak się gra cały czas to tego tak nie widać, a może po prostu mi jedne rzeczy przeszkadzają a tobie nie.
Lotro teraz jest już mocno inną grą i dającą inny 'feel' jest się do niej zalogujesz.
Zresztą bardzo dużo graczy ze stażem co znałem grających w Lotro myśli podobnie i też pierdolneła tą grą.
Taki się instance i token grinderek zrobił z tej gry. Właśnie jak WoW.
@Kabraxis
Już zrobili revamp Morii afaik, całkiem niedawno.