Nno, po ok. pol roku wrocila do mnie wena
Poza tym nudza mnie juz wybiegi konusa na EQ bez powodu w co 2gim poscie :/
Carol: Risc to chyba architektura chipa, nie pamietam a tourment zupelnie nie mam pojecia co to jest, nie jestem informatykiem tylko skromnym ekonomista...
Znajac mechanike swej gry tworcy sa w stanie zaprojektowac high end walki na wiele ciekawych sposobow...
Zacytuje najwieksza gildie z naszego servera apropos czesci aktualnie najtrudniejszego obszaru gry:
Cytuj:
I like the fact that it takes 18 people for each trial, and each person matters. There is no way to zerg past these trials, each person carries their own weight.
Tyle apropos trudnosci, nie bede sie rozpisywal bo robie od nie pamietam kiedy i z tego co widze to, to po prostu nie ma sensu :/ W naszym piekielku krytykowac kazdy moze, nawet kompletny laik...
Z reszta w EQ gra pol miliona ludzi, daje mu to 1 miejsce pod wzgledem popularnosci, 2gie miejsce ma polowe subscriberow wiec troche mu brakuje, (ktos kiedys postowal tu statystyke) Gro ludzi gralo w rozne gry i skonczylo wlasnie w EQ...
Szkoda ze u nas EQ jest tak malo popularny... ale jak taki statystyczny newbie wpisze
http://www.mmorpg.pl i poczyta niektore wywody to w sumie sie nie dziwie...