sula napisał(a):
Mark24 napisał(a):
ja razdko kiedy kupuję jakiekolwiek DLC i tak pod koniec już rzygam grą ze znudzenia i tylko lukam na co by się tu przerzucić.
No jak grasz w gry na siłę, żeby no sam właśnie nie wiem po co? "wbić pucharek" ? To się nie dziwię. Już nie mówiąc o kupowaniu wszystko co leci.
Tzn. nie krytykuje cie. Twoja sprawa, tylko po prostu wydaję się to dziwne co piszesz, że robisz.
Dlaczego na siłę - już dorobiłeś ideologię? PoE wyjebałem po 30min bo nie chciało mi się klikać na siłę. Zresztą każda nawet najwspanialsza gra się nudzi i to każdemu, bo inaczej do tej pory gralibyśmy w UO.
Dla mnie niepojęte jest czytanie hurtowo recek i ogladanie gamepleyów całymi godzinami. Każdy ma swój gust i czasami frajdę sprawi Ci tytuł totalnie zjechany przez recenzenta, a ogladanie gameplayi to w ogóle nie rozumiem - to gra a nie film i frajdę powinno sprawiać granie a nie oglądanie jak kto gra.
Też was nie krytykuję - to wasza sprawa. Dziwię się, jedynie że kupno 2-3 gier traktujecie jako normę, resztę odgórnie skreślając nawet ich nie tknąwszy. A jak ktoś zalicza więcej tytułów rocznie to już ma odchyły.
A uzależniony od gier to chyba na tym forum jest każdy bez wyjątku.