Kabraxis napisał(a):
jak dotad to zadna gra go nie wykorzystala nawet w 10%
Lair - powyżej 22GB (to jest jedna kopia gry, nie wiem ile razy i na jakiej płycie jest lair nagrany, dogoogluj sobie), jeżeli jest nagrany na 25GB to jest to wykorzystanie w 88%.
Kabraxis napisał(a):
juz ci pisalem ze czas loadingu 2minutowej trasy w Motorstorm to jedyne 1,5 minuty
nie uświadczyłem a grę mam i pogrywałem sobie, ale mam też 320GB HDD którego nie muszę oszczędzać, bo wymiana z 80-320GB kosztowała mnie 45zł. Więc nie kłam. trasy w motorstorm wczytują się jakieś 20s max. Ty w Forze 3 będziesz musiał wstać z kanapy, podejść do X360 i zmienić płytę - rotfl
Kabraxis napisał(a):
Ja ze swojej strony dosc mocno pamietam dosc mocny LOL jak walka w Soul Calibur 4 wszytywala mi sie na PS3 prawie minute. Oczywiscie po uzyciu opcji "INSTALL TO HDD" czas loadingu zmniejszyl sie kilkukrotnie.
De facto to jak konsola korzystala tylko z plyty to walka trwala krocej niz "loading".
na PS3 nie ma opcji, konsola wymusza instalowanie gry na HDD i nie pyta cie o zgodę, więc nie kłam, że grałeś z płytki i miałeś długie loadingi, a potem była jakaś opcja
Kabraxis napisał(a):
Po raz kolejny napisze ze ten przestarzaly sprzret, bezustannie od czasu premiery kopie dupe twojemu zajebistemu, nowatorskiemu i leczacemu ejc PS3. Jakie te ludzie glupie.... no nie?
niby czym tak kopie? Płatną usługą sieciową, kilkukrotnym zawyżaniem cen urządzeń dodatkowych (HDD, karty pamięci, etc.), blokowaniem kompatybilności, czy zawodnością na poziomie 50% pierwszych modeli?. Na takie bajery jak widać tylko hamerykańce i ty się łapią. Reszta świata stoi pod znakiem PS3.
Kabraxis tak czasami sobie widzę googlujesz i potem piszesz że masz PS3 i strasznie z tą konosolą się męczysz - więc podaj nicka na PSN bo wydaje mi się, że puszczasz wodze fantazji. Może dlatego jesteś tak obrażony na Sony, że z racji kiepskiej sytuacji finansowej musiałeś sobie kupić X360 i do końca życia tego sony nie wybaczysz?