Mark24 napisał(a):
kabra cały czas czekam na twój PSN Nick o którym chyba zapomniałeś, albo po prostu kłamiesz, ze masz PS3
Jakbys idioto czytal co sie do ciebie pisze to bys wyczytal ze sprzedalem obie konsole. Kurwa nie dziwne ze nikt na zadnym forum cie za bardzo nie lubi bo ty rozmawiasz sam ze soba w sumie.
Przeczytalbys rowniez ze dodalem cie do ignore (tym razem ostatni raz robie wyjatek bo cos czulem ze znowu uzyjesz mojego nicka) - tak ze mozesz sobie dac spokoj. PS3 ssie w moich oczach i pogodz sie z tym. XBOX tez ale troche mniej. To co sie dzieje na obu platformach i to jaki mialki i pusty syf probuja nam wciskac developerzy spowodowalo ze moja przygopda z konsolami zakonczyla sie do czasu wydania przez ktorakolwiek firme prawdziwej konsoli (co chyba juz nigdy nie nastapi).
I sorry ale...heheh.. "killery"... hehe...hehe OK. Jakos wole GTA4. Sorry.
Tak wiec PLZ SKONCZ JUZ KURWA. Albo idz sobie do tematu o PS3 i tam wychwalaj ja pod niebiosa a tutaj nie postuj juz zadnych linkow plz bo chyba twoim zrodlem informacji jest jakis pudelek albo inny onet. Plus zachowujesz sie jak dziecko ktorego zabawka musi byc najlepsza - kurwa zal to czytac.