Deshroom napisał(a):
mnie chodzi tylko o jedną rzecz. napisze to tak żeby nikogo nie urazić.
każdy kto chodzi do pracy ma prawo wydawać swoje pieniądze na rozrywkę jak chce.
dla jednego 200 zł to bardzo dużo, dla innego to nic nie znacząca suma w budżecie miesięcznym.
sam kradnę muzykę ale robię to głównie z lenistwa, gier nie kradnę też z lenistwa.
po muzykę trzeba chodzić a gry trzeba crackować.
Deshroom, ja już wiem o tym. Ale ja Cię bardzo proszę, żebyś przestał już w każdym temacie o tym mówić... ja mam na biurku ponad 30 gier oryginalnych i mam to w dupie, kupuje je żeby nie mieć problemu z grą w necie. Jak ktoś ich nie kupuje i je ściąga to już jest jego wybór. Więc przestań pierdolić już jaki to jesteś zajebisty, bo seriously robisz się żałośny a 3/4 twoich postów jest o tym jaką grą ostatnio kupiłeś i jak walczysz z piractwem.
Poza tym, chciałem nadmienić, że w swoim pierwszym poście na tym forum już to napisałeś.
Deshroom napisał(a):
Witam,
mam 29 lat i zarabiam pieniążki to moge powydawać. Przymierzam się do jakiejś gry MMORPG. Przejżałem to forum i AO wydaje mi się grą najbardziej "żywa" (jest nowy dodatek, witryna wygląda pro, engine graficzny jest na czasie).
Wystarczy już naprawdę.
sorry za offtop.