Kabraxis napisał(a):
gosugamer1 napisał(a):
Kabraxis napisał(a):
<smutne pierdolenie o alfach>
<smutne pierdolenie o niczym>
Prawda jest taka ze masz zerowe wymagania, tak jak i inni ludzie ktorzy to kupuja, ludzie grajacy np w Mortal Online czy kolejnego scam 'nastepce UO', itd.... TBH niczym sie to nie rozni od przyjmowania na klate Call Of Duty 48. TO jst dokladnie tak samo chujowe (mialkie gry AA i sprzedawanie 10% gry za 20 euro i spierdalania z kasa)
Pozatym ZUPELNIE nie interesuje mnie twoja osobista preferencja.
Z perspektywy rynku i reszty jego uczestnikow i bardziej wymagajacych klientow te praktyki sa praktykami totalnie destruktywnymi (tak jak np DLC na poczatku bo teraz juz znieszczenie sie dokonalo i sa chujowym ale 'akceptowanym' starndardem). Ale nie oczekuje zebys to zrozumial bo tu trzeba popatrzec dalej niz dwa dni do przedu (o ja! o ja! w co bedem gral!) i dalej niz czubek swojego nosa.
Naprawde jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie to milcz i idz graj sobie w tego rusta ktory u mnie powoduje tbh niewiele wiecej niz salwa gromkiego smiechu (podobnie jak to DayZ standalone). Cos takiego powinno byc za darmo i powiinni dziekowac ludziom ze chce im sie testowac. I tak bylo jeszcze jakis czas temu.
Niestety brainless sheeps zaplaca za alphe/early eccess/founder packa (MMO)/demo i setke innych rzeczy przed premiera to jak kurwa te gry maja dzialac i byc spoko? Po co sie starac jak juz sie ma kase w kieszeni? Przeciez juz duzo wiecej niz poczatkowy hype i tak sie nie sprzeda.
High - jest roznica miedzy 'nie dzialaniem jak nalezy' a 'gra' skonczona w 10% za 30 euro, ktora tak czy siak nie dziala jak nalezy.
Sry, ale przy wyborze gry (jakiejkolwiek innej rozrywki) będę zwracał uwagę tylko na swoje preferencje i czubek własnego nosa, dlatego że moim celem jest dobra zabawa, a nie naprawianie świata/rynku gier (to pozostawiam tobie, bo definitywnie nie masz co robić z życiem).
W sumie nawet mnie trochę intryguje w jakież to ambitne i dopracowane rzeczy pogrywasz, ale nie na tyle żeby to sprawdzić, czy czytać twoje bezwartościowe wypociny w tematach, które mnie nie interesują.
Może polecisz nam, biednym ludziom bez gustu 3 warte uwagi tytuły wydane w ostatnim roku?