TobiAlex napisał(a):
Po części masz rację aczkolwiek 30-50 zł za grę AAA to mówimy przynajmniej pół roku (jak nie więcej) po premierze (albo z dziwnego źródła
Ja należę do osób, które generalnie kupują wszystkie gry, które wychodzą i szczerze to nie przypominam sobie gier w ostatnich 2 latach, w których można by spędzić 30h. No, są wyjątki jak Dark Souls itp. ale reszta? Nie przychodzi mi nic do głowy, co też może świadczyć o jakości tych gier, skoro nic nie utkwiło w pamięci
Nie żeby gry mmo takie były
No chyba, że tak. Nie sądziłem, że kogoś mogą interesować wychodzące AAA na tyle, żeby je wszystkie kupować jak leci. W takim razie zazdroszczę i szczerzę gratuluję posiadania tyle wolnego czasu, chęci i kasy, żeby kupować i grać we wszystko jak leci, co wychodzi
Dla mnie gier wychodzi tyle i tyle jest jeszcze w które nie grałem / nie przeszedłem / nie nagrałem się, że szybko mi nie grozi taka sytuacja. Na samym Steam mam dziesiątki gier w które jeszcze nie zagrałem, a na innych cyfrowych dystrybucjach i w pudłach conajmniej drugie tyle - także w zasadzie kupuję coś nowego krótko po premierze tylko jeżeli coś wyjdzie na tyle interesującego, że zainteresuje mnie na tyle, żebym 'zapomniał' wszystko inne w co gram / mogę grąć.
W zasadzie brakuje mi tylko właśnie jakiegoś dobrego mmorpg, bo wiadomo, że to może być całkiem coś innego niż singiel czy multi. Tzn. nie mówię, że te które są to są złe same w sobie - bo są tytuły, które np. jakby mi wystarczało tylko rajdowanie i trzepanie dungów to bym pewnie grał.
No, ale post i tak zbyt długi.
Powracając do Black Desert Online. Wiadomo, że gra jest seamless i open pvp, ale czy wie ktoś czy ma być loot z postaci w tej grze?