Oyci3C napisał(a):
Ale przecież to jest płacz solo pve whores co chcą stać w centrum większego miasta i błyszczeć wyfarmowanymi w samotności itemami z drop rate 0,00000001% rzucając /flex co chwilę.
W ogóle nie rozumiem dyskusji, co to ma znaczyć, że pozostawić wybór solo? wtf.
Grajcie sobie w zmodowanego obliviona
Nie wiem jak reszta, ale ja jeszcze nigdy nie flexowałem. Dlaczego? Ano dla tego, że nie mam czasu na wyfarmienie sobie uber klocków co zabijają moby kiedy tylko na nie spojrzą z odległości mniejszej niż 100m. Wracając do dyskusji: nie czaje ludzi próbujących innym narzucić swój styl życia/grania. Co komu przeszkadza, że ja wolę być samotnikiem w świecie MMO, z powodów jakie wcześniej wymieniłem? Jeżeli ktoś nie potrafi wyobrazić sobie gry MMO bez raidów i wielogodzinnej posiadówy - trudno. Tylko słyszałem że gry rozwijają wyobraźnię... może w większych ilościach lek staje się trucizną?
Huragan napisał(a):
Swiat zyje nie dzieki graczom a dzieki mobom. Jesli nie potrzebujesz graczy to mozna ich dla ciebie zastapic mobami i bedzie to samo
Ehhh a ile razy pisałeś o padającym MMO i pustym świecie? Przecież moby w MMO bez graczy ciągle są, dlaczego ludzie nie grają? Ile było narzekań ludzi z AOC, WHO itd ile było połączeń serwerów żeby zaludnić świat? MMO bez graczy umiera a gra bez ludzi biegających do okoła i przeszkadzających albo czasami pomagających, czy wreszcie stanowiących choć by tło dla rozgrywki jest poprostu uboższa.
Jeżeli ta gra będzie inna.. cóż czas pokaże. Jednak ten segment rynku nie jest jeszcze nasycony i mają szansę być pierwsi, którym otworzyły się oczy. Bo myślę że po świecie sporo takich jak ja, miłośników MMORPG na emeryturze się szlaja a po MMORPG już ciężko zainteresować się singlem.