Ściągnąłem, nawet ta wersja jest już z dubbingiem PL. Przeszedłem pierwszą misje i troche drugiej. Gram w 1680x1050, textury na high, cienie medium, AA x2, AF x4 (domyślne ustawienia) i gra nie zacięła się nawet na chwile. Co prawda to SP, ale i tak strasznie dużo się dzieje, więc chociaż to daje mi jakiekolwiek nadzieje co do MP w retailu
Ogólnie nie spodziewałem się aż tak dobrego singla (co prawda dopiero zacząłem) i wiem, że w sumie nie powinienem pisać o tym z racji tego, że to pirat, ale jak już pisałem : interesowało mnie to, jak gra będzie działać w singlu. No i działa dobrze, tym bardziej, że moge pograć sobie nawet na High detalach. Pewnie nijak się to ma do multiplayera, ale w singlu na dużych, otwartych terenach gra chodzi bez zająknięcia, mimo nalotów, strzelania z każdej strony itd. Przejde jeszcze z jedną misje w singlu, pokombinuje z opcjami i odinstaluje gre. Wole mimo wszystko na oryginale już to przejść. Próbowałem robić pomiary Frapsem, ale w sumie troche dziwnie to wychodziło, bo np na otwartym terenie, patrząc w środek wielkiej zadymy pokazywało mi ~40 fps i praktycznie tyle samo miałem patrząc w niebo, więc raczej tym nie ma się co kierować. Co do dubbingu, to mimo wszystko w grze wypada całkiem znośnie. Na oficjalnym forum widziałem, że niektórzy już dostali swoje kopie z preordera. Nawet niektóre sklepy podobno już to sprzedają. To tyle, teraz możecie mnie jechać, że gram na piracie ;p Mam nadzieje, że chociaż komuś troche poprawiłem humor, bo beta pozostawiała wiele do życzenia.