2 gry i mialem w obu wannabe invokerow poprzeciwnej stronie (2x byli w teamie ustawionym). 2-10 etc ;]
Windwalk ma fajny, burst tez. No i mase innych rzeczy w zaleznosci od potrzeb, ale pizdy robia ich na carry/nuker niezaleznie od warunkow. Cloak/Hood i dobranoc.
Ogolnie jak widze ustawiony teamy i kazdy robi itemki pod siebie (niedocenianych drums brakuje zawsze, forcestaffow, meków, pipe etc) to troche przykro sie robi. Od razu widze po drugiej stronie bande pryszczatych dzieciakow z osiedlowej kafejki ;]
A co do samej D2, to jeszcze denerwujace sa zbyt oszczedne tooltipy przy skillach. Akurat jestem zorientowany, ale dla kogos innego brakuje tam tony info. Chyba najwazniejszego: czy skill robi magic, czy phys dmg. Shurikena BH np musialem na playdota sprawdzic dla pewnosci.
Jakies info o delay lepsze niz "after a while" etc.
Chyba chodzi o to zeby gracze nauczyli sie gry z informacji w niej samej, a nie na zewnetrznych stronach. Ja np. czytam wszystko co wpadnie mi łapy, ale inny gracz moze sie zniechecic jezeli odbierze mu sie tą głębię.
EDIT: Z tego co pamietam to invoker to fav hero SK.Linka wiec pewnie mozna podejrzec jak to robic na
streamie linka