Mark24 napisał(a):
nic specjalnego. Problem w tym, ze musisz używać support broni a nie karabinu maszynowego. Generalnie albo dubeltówa, albo snajperka. Obie mam kompletnie niewyskillowane i "nieograne" do tego oba są totalnie chujowe na średnich dystansach - a ja na takich się najlepiej czuję.
Generalnie quest miazga. Do tego nie ma savów jak na pisi. Kwiczę i leżę. Przyznam się bez bicia. Nawet nie mogę sobie pograć na lajcie PvP swoją ulubioną pukawką teraz bo questu nie da się zdjać (jest aktywny cały czas i każdy mój zgon to -2 do questu, a nie wbiję nic na plus napierdalając tym co lubię i mi dobrze idzie).
Więc zostaje mi wkurwianie was na forum jako rozrywka... Idę pomarudzić na grafę w tym pisitowym mesjaszu z grafiką z atari XL.
takie gówna od razu zgłaszam do usunięcia. Sorry nie ogarniasz celowania na czymkolwiek innym niż mysz to jest twój problem. Jak zrozumiesz, że są też inne kontrolery równie a nawet bardziej wymagające to pogadamy. Mi się nie chce w kółko kopać z koniem odnośnie tego samego.
Jak za destiny biorą się wymiatacze z master race jak levelcap to nie dziwne, że drewna z kąsol nic nie mogą zrobić i tylko zdychają.