Dla mnie fakty sa takie ze bede ZMUSZONY zaplacic dodatkowa oplate jesli bede chcial wlaczyc multi w mojej ulubionej grze. Tak wiec daruj sobie. Nie interesuja mnie darmowe gry bo 90% z nich mnie nie interesuje tak czy siak. Jakbym mogl je odprzedac ew dostac kupon znizkowy do sklepu i kupic to co sam wybiore to moze.
Ja rozumiem ze dla ludzi, ktorzy graja we wszytko jak leci PS+ jest fajne - ja nie gram we wszytko jak leci i nie musze miec darmowych gier bo gram w to co sam starannie wybiore i kupie a w przypadku konsol bpewnie beda to 3 tytuly na generacje (znowu) - wolabym za to zeby dostep do netu nie byl dodatkowo platny.. bo jak to mowil mareczek wielokrotnie - jest to smieszne.
Oplata to oplata. Good for Sony ze maja ja czym zakamuflowac. Roznica miedzy nimi a MS jest taka ze MS jest bardziej bezczelny i chyba doszedl do wniosku ze PR i dobry wizerunek firmy jest przereklamowanym reliktem przeszlosci w naszym bezmyslnie konsumujacym spoleczenstwie ('gracze i tak kupia' - cytaty z niedawnych wywiadow). I pewnie duzo sie nie przejada:)
Cytuj:
Pokazali jakies fajne bijatyki/platformówki? bo to zwykle moj jedyny target na konsole.
Killer Instinct na Xa... heheh ... F2Play z jednym darmowym zawodnikiem.
hehehe..... ja pierdole.