Sobtainer napisał(a):
Jak tam ten nowy Deus? jako fan Splinter Cella mam czego szukać w tej grze?
Wszyscy pierdolą o tej wydajności, a jakoś ja i kilku znajomych gra na pełnym luzie. Ja nawet nie mieszczę się w rekomendowanych specyfikacjach, bo mam tylko 8 gb ramu, a gra popierdala na HIGH aż miło. Teraz jestem w Pradze w nocy i wygląda to po prostu bajecznie.
Lokacje są bardzo fajnie zrobione i rozbudowane. Jest wiele dróg do celu. Jak ktoś lubi się skradać, to znajdzie tutaj sporo zabawy i możliwości. Nie rozumiem też narzekań na długość gry. Ja gram "naturalnie" czyli zwiedzam lokacje, staram się włamywać do laptopów i czytać dokumentacje (pomijam tylko niektóre wiadomości z gazet i ebooków) i już mam 16h na liczniku. A fabularnie to jestem najwyraźniej dosyć wcześnie. Myślę, że w 30h się zamknę, co będzie dla mnie idealnym wynikiem. Strzela się równie przyjemnie, chociaż ja zdecydowanie wole stealth. Rozmowy z NPC są ciekawe i dają kilka możliwości rozwiązań. Takie przynajmniej odnoszę wrażenie, bo nie zaglądam do poradników ani nie czytam nic w sieci. Można poczuć, że ma się wpływ na prowadzoną rozmowę. Ogólnie gra to solidne IMO 8+/10 na chwile obecną. Zobaczę jak będzie dalej. No i czy to zakończenie jest faktycznie tak spartaczone jak płakosiali w recenzjach
Kup sobie na steamie i sprawdź jak śmiga, najwyżej dasz refund