Shador von Dal napisał(a):
sula napisał(a):
Skyrim nie ma nie-steamowej wersji, wszystkie oryginalne kopie wymagają Steam, no chyba, że chcesz ten mod dodać przez ten cały Steamworks (to wtedy nie wiem czy się da, nigdy tego nie używałem) a nie poprzez np. Nexus Mod Manager czy inny community mod manager.
No tak ja pisałem o steamworks
Czyli ten nexus mod menager będzie działał? To wiem co będę dzisiaj robił
Dzięki.
Skyrim-a mam już od jakiegoś czasu, ale jeszcze w ogóle w niego nie grałem - mam tyle tytułów, do grania, że musi poczekać po prostu, a zaglądam tu bo kusi i obiecałem sobie, że Skyrim-a w liście priorytetów w co grać przesunę do góry jak się dobre całościowe mod-packi / overhaule pojawią - bo po doświadczeniach z tym jakim klockiem F3 był bez modów nie mam ochoty do nowszych sandboxowych gier Bethsedy bez tego podchodzić.
Wiem jednak, że np. Fallouty steamowe ludzie swobodnie modują właśnie NMM lub innymi community managerami. Ofc wskazane jest przeczytanie np. stronie modów na Nexus-ie co i jak, ale skoro ty się DayŻ zajmujesz to sobie poradzisz bez problemu. Początki w moim modowaniu F3 były mozolne, ale potem poszło jak z bicza w 9/10 przypadkach modów sprowadzało się do kliknięcia 'ściągnij poprzez NMM'. Jak będziesz chciał mieć wiele modów na raz, to jeszcze prosty programik o nazwie BOSS jest bardzo przydatny bo ustawia load-order we właściwej kolejności.