Mark24 napisał(a):
no Scorpio sorry, ale za quest w FFXI nie masz ani expa, ani kasy - kasę to najczęściej trzeba zapłacić, chyba, że ktos woli własnoręcznie farmować (a drop rate jest jak we wszystkich grach z dalekiego wschodu czyli 0.000001%
więc to służy jedynie nabiciu fame.
Jest kilka fajnych questów na których mozna zarobić cash - np. teleporty czy jakiś tam jeden zwój dla maga.
Co do robienia postaci. Grając codziennie przez kilka godzin przez pół roku zrobisz 1-45lvl, grając codziennie przez nastepne pół roku zrobisz 45-60lvl (wnioskując z waszych lvl). Zakładając, że masz szkołę/pracę i grasz jakieś 5h dziennie.
Mark sorry, albo malo wiesz, albo za duzo zapomniales z gry w FF-a ...
Mamy lvl jakie mamy, Suczka miał lv 60+ jak ja miałem lv 30, Paker dalej nie przekroczył magicznej granicy lv 40 i gra aktywnie tyle samo czasu co ja - czyli od ponad roku bo mu sie nei chce expowac, Są rózni ludzie i maja róznie nacisk na lvl, ja przed static party które dorwałem okolo lv 65 miałem własnie weekednowy tryb expowania i dobrze mi było. w tygodniu robiłem questy, farmowałem, craftowałem itd ... Nawet nie masz pojecia jak zajety jestem kiedy tylko loguje sie do FF-a, ciagle coś sie dzieje .., coś moge robić, mam 100 pomysłów które cche zrealizować, a nie mam kiedy
A za questy płacą całkie dobra kase, to bylo podstawoe zródło utrzymania dla mnie w FF-e przez długi czas. I nie mowie tu o ninja questach czy whm tele questach bo te mam, zrobilem a scrole zjadlem