Przeglądam to forum chyba coś koło roku , w sumie nawet codziennie ale jakoś nie chciało mi się rejestrować ;p , choć już kilka tematów było fajnych i już byłem blisko. W końcu stwierdziłem , że mam czas to się tu pojawię
ale wracając do tematu
wg mnie problemem jest po prostu fakt , że nie ma dla nas ( Europejczyków) gry , która na dzień dzisiejszy by nas porwała, ciągle na coś czekamy a gdy się pojawi - heh wychodzi to samo...Duże znaczenie ma tu napewno fakt , że faktycznie nie dochodzi do nas większośc produkcji z Azji a granie z krzaczkami- mi znudziło się przy pierwszej takiej grze. Z darmowych ( ewntualnie open beta) kilka gier zaciekawia na jakis czas , czasami nawet miesiąc , dwa ale ciągle pozostaje ten brak .. czegoś i efektem jest pozostawienie gry . Co do oficjali to (wg mnie oczywiście) też w końcu nie ma w co grać. Po 3 latach gry w Lineage2 już nudzi się to - teraz nawet gram na serwie rate 70x żeby popróbowac postacie jakimi nie grałem ;p. WoW- heh kwestia gustu...- ja miałem 2 podejścia ( triale) ale mimo szczerych chęci ( najlepszy mmorpg na świecie - lol ! ) nie dałem rady- ktoś tu wspomniał , że ma naturalne ruchy postaci - dla mnie paladyn porusza się jakby miał coś w gaciach :/
ogólnie można by było pisać jeszcze długo w podobnym guście , a wszystko to sprowadza się do jednego - jesteśmy znudzeni obecnymi mmorpg , ciągle czekamy na coś( ja obecnie na Conana i Aion) i gotów jestem płacić abonament- 50-60 zł miesięcznie ale nie ma za co :/ Za Chiny ( ;p) nie wiem czemu tuzy świata gier nie chcą sprowadzać do Europy gier , które w Azji sprzedają sie rewalacyjnie i mają po kilka milionów wykupionych abonamentów- niech dają a my gracze ocenimy czy gra dobra czy nie ( tak wiem koszty opracowania wersji eng- ale bez ryzyka nie ma zysku)
to jeszcze dodam na koniec bo też to było poruszane ( tylko proszę bez docinków ;p )- mam 36 lat , mam 2 dzieci , firme i mam czas na gry- gram w mmo od kilku lat ( w co ja nie grałem ;p)i niestety gry single mnie nudzą jeszcze szybciej , więc czekam i czekam na dobrego mmorpg- cóż mi pozostało