Kassei napisał(a):
@VeyVey
Nie wydaje mi się, że chodzi o torpedowanie pomysłów. Po prostu niektóre inicjatywy maj sens, a niektóre nie. Sam widzisz, ile jest martwych działów, w niektórych nikt nie postował od ponad roku. Spokojnie możnaby je moim zdaniem usunąć, albo walnąć do archiwum. Wnosząc po fakcie iż jedyną osobą zawzięcie broniącą pomysłu utworzenia działe FE jesteś Ty, można spokojnie założyć i podobny koniec w tym przypadku
Z drugiej strony jeśli będzie faktyczne zapotrzebowanie na dział sądzę, że nikt nie będzie robił z założeniem takowego problemu.
Hehe a o zapotrzebowaniu na dział rozstrzygniemy w referendum Narodowym...
Ja nie bronie tego bo moim założeniem jak już wspomniałem była prośba do moderatorów forum o utworzenie działu.
Zastanawiające jest po kiego grzybka musze czytać masę postów ludzi którzy mają FE w nosie i im rzczywiście dział FE potzebny jest jak gwóżdź w dupie.
Zrozumiałem wypowiedz moderatora - zarządcy forum i jeśli nie chce utworzyć na razie takiego działu to ok ja nie widze problemu, natomiast wszyscy którzy nie mają nic do powiedzenia na ten temat nie wiem po co tracą czas na postowanie tu i wystawiane własnych koncepcji.
Ja sie nie wpierdzielam w działy czy posty ludzi które gówno mnie dotyczą a jak utworzony zostanie nowy dział innej nie interesującej mnie gry to nie powieszę się bo nagle nie będę mógł się odnaleźć.
Proponuję zakończyć ten wątek z uwagi na to, że nic nowego i sensownego do dyskusji nie wnosi.