Ani razu Cie nie obrazilem.
rofl... Obrazliwie sie na moj temat wypowiadales, lepiej? Ok, to teraz przejdzmy dalej. Ja tez nie przypominam sobie, zebym gdziekolwiek napisal ''ale ten T to Ch'', czy cos innego, chociaz powinienem, bo rzeczywiscie straszny chuj z ciebie wylazi

Uderzyc w gre, ktora mi nie pasuje, a uderzyc w konkretna osoba swoimi postami (ktore w odroznieniu od moich newsow inwektywami byly i pojawily sie pierwsze) to drobna roznica.
I znow mijasz sie z prawda.
SB, Newsy. To jedyne fora, na ktorych sie ostatnio z oplakanemy skutkiem udzielasz. Na wszystkich, na ktorych sie ostatnio udzielasz cos ci nie odpowiadalo, wiec z laski swojej nie pierdol mi teraz, ze ja sie z czymkolwiek mijam. Jesli ktokolwiek z czymkolwiek sie tutaj mija to ty ze swoim powolaniem. Z taka gadka moglbys sie bez problemu wybic stojac na wiadrze, wykrzykujac pierdoly na drogowych blokadach... Przynajmniej mialbys godna siebie publike i ktos moze by ci uwierzyl.
Wreszcie jakis argument. Szkoda, ze taki chujowy. No, ale jaka gra taki argument.
No i jest dokladnie to, o czym mowilem.
Na to drogi kolego, ze AFAIK to nie jest Twoje prywatne forum.
A czy ja twierdze, ze jest? Calkowicie obiektywne newsy/recenzje wydaja mi sie jakies takie puste, dokladnie jak ty i dlatego ich nie lubie... Pisze jak lubie, a jak komus zacznie to wyraznie przeszkadzac, to przestane. Dzieki twoim ostatnim popisom twoje zdanie plasuje sie gdzies tak pomiedzy nic i zeszloroczny snieg, wiec na razie ku zadowoleniu tlumow pisanie bede kontynuowal.
Jak do tej pory w kazdym newsie, ktory piszesz musisz pokazac jaki to jestes l33t i w ogole i wsadzic swoje trzy grosze, ktore tak naprawde nikogo poza Toba nie obchodza.
Tak, bo jestem l33t i to cie pewnie tak bardzo gryzie :E Ty i twoja nudna paplanina sa najlepszym dowodem tego, ze moje posty nikogo nie obchodza i ZUPELNIE do nikogo nie trafiaja. Odzew fanow jest mi jak najbardziej na reke, bo nie dosc, ze mam zabawe piszac newsy, to potem moge sie dodatkowo serdecznie posmiac z kolejnych glupich wypowiedzi i dennych komentarzy zbulwersowanych uzytkownikow...
Ale nie krzywdz mnie juz wiecej i nie mow, ze nikogo moje posty nie obchodza, bo gdy takie rzeczy czytam, to lzy do oczu mi sie cisna i mysle o samobojstwie.
Zaufaj mi, dwa zdania na temat, bez inwektyw i nieudanej ironii zrobia wiecej pozytku.
Uwierz mi na slowo, kiedy powiem, ze ja w nikogo inwektywami nie rzucam piszac newsy. Newsy, ktore sa dokladnym tlumaczeniem copy&pastem informacji prasowej znajdziesz na setkach innych serwisow. Jeszcze raz postaram sie do ciebie trafic, nikt nie zmusza ciebie do czytania moich newsow, naprawde...
Albo jest to ogolnopolskie forum mmorpgow z newsami trzymajacymi poziom
Newsy poziom trzymaja, chociaz jest on czasem zanizany przez wypowiedzi takie jak twoja. Proponuje tobie rozpoczac pisanie newsow i wtedy bedziesz mial mozliwosc wykazania sie, zaskoczenia nas twoim poziomem.
Ktos kto o tym decyduje powinien sie gleboko zastanowic, bo z taka wizytowka jaka prezentujesz nie dziwie sie, ze na p.r.g.k.r. postrzegaja piszace tu osoby jako imbecylow.
Tak, tak. Panowie z prgkr i prgk maja to do siebie, ze lubia sie w swoim zamknietym gronie lizac po dupach i ogolnie trudno czymkolwiek do nich trafic, tak jak do ciebie. Ty tam pasujes jak ulal, wiec nie trac juz czasu na czytanie tego forum dla imbecylow, podnies swoje posladki razem ze swym poziomem i czym predzej wypierdalaj... i pamietaj, jak juz tak z angielszczyzny lubimy akapity zakanczac: don't let the door hit your ass on your way out...
Uwierz mi, ze czym dalej jestem od ludzi takich, z jakimi od czasu do czasu mam do czynienia na prgkowych grupach, tym lepiej sie czuje.
"UbiShit"
* co to jest ten UbiShit ? czemu klamiesz w newsie?
Dobre.
"wsadzic"
* wsadzic ci cos? pedal?
i dalej w topicu newsowym zanim w ogole zabralem glos (jak ktos czyta newsa to czyta wszystko)
"Po tych wszystkich recenzjach, opiniach na forach nikt sie na ta gre nie rzuci"
* tu znowu klamiesz, bo sugerujesz, ze wszystkier recenzje i opinie na temat gry sa negatywne
Chodzilo mi o wszystkie negatywne opinie. Negatywnych opinii i wypowiedzi na forach bylo i jest duzo wiecej, niz wypowiedzi pozytywnych, wiec tak daleko sie z prawda nie rozminalem. Czy tak, czy tak, sens (ktorego w twoich postach brak) pozostaje ten sam.
Dopiero wtedy sie wtracilem z uwaga, zebys przestal sypac swoim jadem na lewo i prawo, to wielce podrazniony i sprowokowany wystrzeliles z grubej rury:
"Smierdzi po prostu, to mowie jak jest... Gra jest chujowa"
No bardzo mi przykro, ze tak to wyglada, ale to sa niestety fakty. Mozna to zapisac na rozne sposoby, ale nic nie zmieni tego, ze gra w mniemaniu moim i tysiecy innych osob jest po prostu slaba.
Ah,
w komentowaniu posta ominalem Twoje wycieczki personalne w moim kierunku, zeby nie sprawiac Ci satysfakcji nie znizac sie do Twojego poziomu. Tak FYI jakbys czul sie moralnym zwyciezca.
A skad ty mozesz wiedziec jaki jest moj poziom, jak sam juz jaki czas temu z impetem swoja spuchnieta glowka o dno uderzyles, a teraz ryjesz w mule, ktory ci oczy przyslania? I tam juz chyba zostaniesz, bo widac, ze klimat ci odpowiada.
Zamiast swoje frustracje wynikajace z braku przeciwnikow i coraz bardziej kurczacej sie liczby ludzi w gildii, do ktorej przyblakales sie jak pies, wyladowywac na forum, proponuje ci zmienic gre, przejsc sie na spacer, a jesli to nie pomoze, to pozostaje szukanie pomocy u specjalisty.
PS. Wlasnie quituje trzeci GM DTM, idz go skurwiaj za to, ze gra mu sie nie podoba.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: konrador dnia 2003-08-10 17:36 ]</font>