Highlander napisał(a):
ok imo sa dwie opcje odnosnie combatu:
1. SkyRe (combat module), locational damage, ASIS, animated potions, realistic ragdoll, dodge mod
2. ACE, ASIS, Duke Patrick, animated potions, realistic ragdoll, dodge mod
Deadly Combat zabugowany, Duel do dupy.
Dzięki za propozycje i nazwy modów bo nie ograniałem
Zresztą dalej się w nich gubie.
W każdym razie mam prawie to co w pkt. 1 - ASIS, Dodge Mod, Locational Damage, Potions Animated, realistic ragdoll i Skyre.
Na jakim poziomie trudności gracie? Bo mam Legendary włączone i zwykłych bandytów ciężko ubić hehe (w każdym razie będąc w zwykłej skórzanej zbroi, tarczy i mając zwykły stalowy topór) - długo mi zajeło zanim załatwiłem pierwszą dwójkę w jakimś małym obozowisku, wcześniej to tylko wilki i kraby ;p Choć przyznam, że jeżeli chodzi o Melee FPS to moja pierwsza gra i nie ograniam mocno.
Zastanawiałem się nad tym Duke Patrick, ale odstaszyły mnie wieści o ciężkiej konfiguracji i problemach we współpracy ze SkyRe (chyba, albo coś źle przeczytałem).
PS. Tylko ja czy wy też macie czasem takie "freezy" podczas grania? tzn. działa płynnie wszystko fajnie pięknie, idziesz i łup 1-3 sec freeze lub mocnego framedrop-u i potem znów płynnie. Czasem podczas walki też się zdarza.
PS2. Da się na siebie Ward-a rzucić? Bo "wkładam do ręki" ten czar, naciskam, niby się rzuca, ale jak wejdę w menu gdzie pokazane są efekty na mojej postaci to nic nie ma?