Razoth napisał(a):
A ja bym z checia wydał tylko nie widziałem jeszcze ani jednego materiału na temat nowego ME który by wskazywał, że to dobra gra jest. Watek główny oklepany, elementy open world też, interfejs chujowy, latanie po mapie galaktyki najgorsze w serii, marnujace czas, voice acting nagrywany podczas strajku aktorów chyba, towarzysze nudni jak flaki z olejem, jedynie combat wygladał na dobrze zrobiony. Ta gra nigdy nie powinna mieć otwartego świata imo, bo jakość ucierpiała na tym jak chuj.
Śmieszne animacje i filmiki to jedyna rzecz, jaka wywołuje u mnie emocje zwiazane z ta gra. Jest to smutne. Piszę to jako wielki fan jedynki i dwójki.
No to widać że nie grałeś.
Tak BTW. zwróciliście uwagę że osoby które znają grę tylko z gameplay'ów, a nie własnego doświadczenia psioczą w chuj na tą grę, a osoby które grają mają generalnie całkiem dobre zdanie o niej? Kurwa paranoja xD
Do tych co grali/grają w MEA. Jaki jest wasz Ryder? Chodzi mi o to, że gra sprawia wrażenie że automatyczne odpowiedzi Rydera pasują bardzo do profilu psychologicznego w leksykonie który jest tworzony na bazie tego w jaki sposob rozmawiamy. Generalnie to co Ryder mówi bez mojej pomocy sprawia wrażenie bardzo pasować do tego jak prowadzę tą postać i chciałem zobaczyć czy u Was jest tak samo.