borboun napisał(a):
Jest nowa rotacja, i jest lee sin do gry za free. Ładnie przegięty hero, 12/2/15 w pierwszej grze. Oczywiście alt+tab na mobafire na guide bo pierwszy raz nim gram, ale muszę przyznać, że na chwilę obecną to numer 1 do kupna dla mnie, zobaczymy może się to zmieni bo jest jeszcze paru ciekawych hero za free do ogarnięcia w rotacji.
Nowa rotacja to: Alistar, Ashe (chyba) Garen, Janna, Karthus, Kassadin, Lee Sin, Leona, Miss Fortune, Sion
indeed.
ja sobie tydzien temu postanowilem kupic lee sina i dac mu kolejna szanse(wczesniej gralem 2 gry nim i zaliczylem 2 faile) i jest moc - tak jak wtedy jej nie kminilem, tak teraz sie zakochalem.
btw tak tip - jesli gracie czyms co ma skillshoty i chcecie latwiej z nich trafiac to polecam w opcjach ' More Options' wylaczyc wystwietalnie linii pocisku przy skillshotach - dzieki temu nasze skillshoty maja koleczko dookola postaci pokazujace range i celujemy nimi normalnie celownikiem jak przy zwyklych spellach.
a co to daje? otoz ta linia pokazujaca tor lotu przed wystrzeleniem nie oddaje nam hitboxa pocisku - ja czesto lapalem faile i byslalem ze nie trafie pomiedzy moby w kolesia bo linia jest za gruba i w cos zawadze, a okazywalo sie ze hitbox jest naprzyklad bardzo malutki.
dzieki temu zaczalem miotac blitzem i mumu = doslownie polepszym mi sie performance o jakies 200%.