Strangerr napisał(a):
Mam aktualnie prawie lv 3 tak wiec zrobilem dosc duzo questow i nie mialem jeszcze ani razu problemow z restem a gram wizardem . Fakt ze czasami trzeba oszczedzac czary ale tym lepiej przynajmniej trzeba pomyslec i rozplanowac
Pozatym dobrze jest uzywac broni poza czarami . Co do rest shrine zauwazylem ze sa rozplanowane calkiem niezle (zawsze jest conajmniej jedna ukryta ) zawsze docieralismy do RS z minimalna iloscia mp u magow i nie duza iloscia hp u tankow
Fakt gra bez teamu nie ma duzego sensu chociaz da sie np takim barbarianem , tyle ze z bolem. A co do random party to hmm , tak jak w kazdej grze mmorpg heh.
No widzisz
To pograj sobie 2 osobowa ekipa
Co do bugow to dziwne sa;) Np zeby wejsc do alchemika trzeba zmienic ten no.. instcostam
Poprostu jak sie jest na mapie 5 a w alchemiku 5 jest przepelnienie to nas nie wpusci
Ja np umarlem i wrocilem do tawerny duchem... na szczeszcie restart pomogl
( nawet GM odpowiedzial na moje zawolanie!) .
NPC raz sie zablokowal ale na szczescioe po 2 minutach doszedl do celu
Z grafa jest cos nie tak bo slizganie sie pod drabinie albo slizganie sie mobow po ziemi to czesty widok; ) Tak samo stanie ich na scianach
Niezle tez rozwiazali system zbierania ludzi do party
Bez tego nie ma mowy o szybkim zebraniu ekipy:D Szkoda ze zauwazylem to w ostatni dzien grania