Sou napisał(a):
Na swoim kanale YT wrzucilem dwa filmy z DDO aktualne
http://www.youtube.com/watch?v=7-Qs1JbGtusJak ktos juz w gre gral to pewnie go to nie zainteresuje ale pozostale osoby moze zacheci (mam nadzieje ze nie zniecheci;) ). Chce jeszcze jakis film dodac z grupowego robienia questa ale cos nie moglem odpowiedniej ekipy znalezc (takiej co nie zapierdala jak pojebana przez dungeon...).
Moze ktos z tego forum chcialby wziac udzial w takim filmie? Ja mam kleryka, pewnie jakis DPS by sie przydal jeszcze, lotrzyk i moze mag zeby ladnie wygladalo i mozna by pokazac jak swietnie mozna sie bawic przy robieniu tych questow;) Szukalem tez jakiegos odpowiedniego questa do pokazania. Kojarzy ktos jakis taki do LVL 4/5? Nie bicie mobkow bezsensowne tylko wiecie, mobki, dzwignie, epicki boss
Na 4-5 level to takiego nie ma ;p.
Ale na upartego to Waterworks, Delera (ale to lepiej na 6-7, zeby sobie zbankowac epxa na dwa levele ;p).
Mozesz sie wbic na Chronoscope (raid na level 5-20), ale ludzie to najczesciej zergują z 20lvl zeby itamzy dostać ;p.
I Catacombs (moj ulubiony Dung na low level).
A no i oczywiscie nieśmiertelny Tangleroot. Gwoli scislosci wszystkie sa P2P ;p.