ja napiszę tak:
mi ten cross-game-chat zwisa i powiewa, mam skypa, komórkę, telefon stacjonarny, jeszcze mi brakowało by jakiś zenek_pl dzwonił w czasie jak oglądam film z żoną i się pytał czy przypadkiem nie mam ochoty na jakiegoś coopa w CoD.. To mój najgorszy koszmar - musiałbym tak jak na GG 100% czasu siedzieć pod "niewidoczny".
Karol66 - nie ma takiej opcji bo nie ma takiej potrzeby - i tak musisz płytkę z grą mieć fizycznie w czytniku bo inaczej gra nie wystartuje z wiadomych względów. A z drugiej strony nie ma sensu zrzucać 7 - 30GB danych na HDD podczas gdy gra młóci głównie 2-3GB, a reszta to przerywniki/filmiki które i tak zajebiście chodzą bezpośrednio z BD. W X360 jest to zrobione znacznie gorzej bo musisz całą grę instalować na HDD co jest bez sensu, z drugiej strony i tak gry z HDD nie wystartujesz bo musisz wsunąć płytkę do czytnika..
Zresztą ten BD wcale nie jest taki wolny, najdłużej mnie irytuje doczytywanie plansz... w peggle. Gra w całości na HDD, prosta i mała a a położenie 20 kulek potrafi się wczytywać ze 20s... btw. polecam - mała, głupia jak but, ale wciaga.
jak ktoś jeszcze nie widział GoW3 - to mam jeden kod do bety/demka na zbyciu, właśnie rozfoliowałem God of War: Collection. Wyrwę sobie kilka głów przed snem