Mark24 napisał(a):
Mendol - ale to nie znaczenia. Zmien w DS to, ze jestes martwy od 2-3 ciosow i musisz powtarzac od poczatku etapu i masz gre na 3-4h max.
Akurat GoW/TLoU/Unchartedy to gry duzo "wieksze" i majstersztyki pod wzgledem technicznym. DS nie ma tu zadnego startu. Nie ma co ukrywac - seria (poczawszy od Demons Souls) jest po prostu brzydka i miejscami niemilosiernie przycina.
Co Ty gadasz. Weźmy taki Uncharted 3. Wygląda świetnie, bo to korytarzyk... ale już pustynia (czyli coś bardziej otwartego i rozległego, czego dużo jest w DS1/DS2) pokazała jak bardzo trzeba było jechać z grafiką. I w DS1 (nie wiem jak w DS2) nie ma żadnych loadingów, wszystko odbywa się w tle... więc coś za coś.
A przecież mogli gry nie wydawać na PC i hejtu by nie było. A tak się dorwała banda "hardcore PC" (w zasadzie to nie mam tu na myśli Was, tylko ogólnie łącznie z tym zjebanym NeoGafem) i zamiast zająć się tym, co w grze jest najlepsze - grać i świetnie się bawić i jebać grafikę, to jest hejt i płacz
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Mendol napisał(a):
eh, ja kupilem digitala, wiec podwojnie mnie w chuja zrobili ;p
a servery juz dzialaja, czy na razie tylko tryb offline?
No jak kupiłeś digitala to musisz czekać, bo normalna wersja leży już w sklepach i można grać (pewnie bez multi).