Arturnik napisał(a):
Szamotula napisał(a):
Co do hotsa to moim zdaniem troszke wystrzeli na przelomie czerwca/lipca. Sama gra nie jest tak bardzo w dupie(~22k gierek dziennie rozgrywanych). Problem polega na tym, ze jest to slaba gra do streamowania co mocno zabija hype
To moze nie bedzie popularna opinia, ale mnie sie podoba HOTS nie jako esport, comepetitve tytułem, ale casualowym pykadlem. zawsze uważałem, ze te wszystkie mapy i robienie objectives sa meh, ale nie ma lepszej moby do pogrania ze słabszymi znajomymi.
Ja tez mam dosc niepopularna opinie, bo w dote/hona gralem od ~2004 roku, w LoLa od 1 sezonu(obydwie gry na bardzo wysokim poziomie), a teraz zagrywam sie w Hotsie. I bron boze nie dlatego, ze wyrosl ze mnie casual, tylko zwyczajnie uwazam ze gra jest rownie dobra co LoL, tylko inna. Sklamal bym tho, gdybym powiedzial, ze zainteresowal bym sie HotSem nawet jesli uniwersum gry nie bylo by Blizzowe, bo mialo to ogromny wplyw na to, ze w ogole zaczalem w to grac.
Tak czy siak w moim sercu #1 moba i jedna z najlepszych competitive gier ever to BLC
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. Gdybym byl bogaty to bym wykupil caly Stunlock i kazal im przepisac cala gre na nowy silnik i BLC 2.0 podbilbym caly swiat!