Byle noob potrafi jebnac granatnikiem.
Korzystamy z Guardiana, działą komenda @startmatch, wtedy jest odliczanie 3 2 1 GO i restart mapy. Z tym, że ponoc ma działąc tez !startmatch - bez restartu mapy. Bo sorry mi mapa laduje sie za dlugo. Jest to coraz lepsze narzedzie, gadalem z tymi co to tworza i pare moich sugestii tez uwzglednili. @ingame commands dzialaja bez potrzeby wychodzenia alt tabem. Ale poki co za duzo tym sie nie bawie, zaglebie sie jak bede mogl cudowac na serwie meczowym. publika nie zamkne dla meczu. Chyba ustawiajac serw w trybie nierankingowym mozna zrobic unlocki dostepne dla wszystkich bez wzgledu na level. Jest tez opcja ograniczenia levelu ale chyba nie dziala.
Kwestia rulesetow, fakt CB straszna kicha. ESL lepiej ale tam prawie nic nie wymyslili. Gralem jeden mecz z granatnikiem i wiem, ze tego byc nie moze, zabija miodnosc gry. sorry 25 killi z gl, 2 z guna to żal. Jakbys nie zauwazyl asalut siedzacy na ammo ma nielimitowana liczbe granatnikow. RPG masz jakas limitowana ilosc. Deklarowanie klas przed meczem jest bezsensu. Podnoszenie tych e profili broni z ziemi (zapomnialem slowa) moze tez zakazac? To wlasnie jedne z fajniejszych akcji jakie mozna tam dokonac. Limit klas jest istotny. Moim zdaniem powinno byc max 2 eng, reconow, medykow. Asfaltow bez ograniczen. Asfalci maja wieksza przezywalnosc btw, reszta jest slaba chyba ze medyk na apteczce siedzi.
A te jakies dodatkowe unlocki dla medyka i enga, jak lepsza apteczka powinny byc dozwolone, poniewaz poki co nie ma kompletnie jak tego zweryfikowac czy ktos tego uzywal.
Kwestia broni to wyrzucic OP bronie i tyle. Przydaloby sie odgorne zablokowanie.
Kwestia battlerecordera, ktorego nei ma, jedyne jakie widze rozwiazanie to xray/UAC2, robi screenshoty podczas meczu i wrzuca na stronke.
jak ja gralem pcw to biegali sami asfalci, noobtube spam, 0 skilla. My na white pass obie druzyny zniszczyly wszystkie budynki z tuby.
jestem tez przeciw 3d spotowaniu, czesto to darmowy wallhack.
Goatus napisał(a):
Assault bez granatnika, pro... To jest integralna część tej klasy dla mnie :(
Sure noobki które chowają się za kamieniem rzucają sobie pod nogi ammo i nic nie robią poza waleniem z granatnika są wkurwiające, ale jakoś sobie nie wyobrażam np atakowania dobrze bronionego budynku bez możliwości wyjebania ściany za którą chowa się ch* wie ilu medyków z toną apteczek pod nogami :/
2 medykow, 2 apteczki.